Ackermann Institutet

Ackermann Institutet är det naturliga valet för den som vill ha effektiv hjälp mot smärtbesvär i muskler och leder.

Vi är ett välrenommerat medicinskt och alternativmedicinskt institut i Stockholm som utöver vår behandlingsklinik också håller i vidareutbildningar inom mjuk kiropraktik och strukturell osteopati.

Hos oss möter du kunniga medarbetare med expertis inom sina respektive områden och ett naturligt fokus på hela människan.

Utbildning
Jag vill veta mer
Behandling

Hos oss på Ackermann Institutet ser vi hela människan. Vi är ett välrenommerat medicinskt och alternativmedicinskt institut i Stockholm dit man kan vända sig för behandlingar inom bland annat kiropraktik och akupunktur.

Vi har även en rad effektiva alternativbehandlingar för olika smärttillstånd.

Våra behandlingar bygger på klinisk erfarenhet och vi använder oss alltid av vetenskapligt förankrade terapimetoder. Allt för att skapa goda förutsättningar för ett liv utan smärta hos varje enskild patient.

Jag vill veta mer
Produkter

Ackermann Institutet erbjuder möjligheten att I vår egen webbshop handla kläder och textil till praktiken, studielitteratur och instruktionsfilmer.

Såväl som informativa väggtavlor som också är behjälpliga för att förklara en behandling eller en diagnos för en patient.

Dessutom hittar du här vår egendesignade behandlingsbänk som blivit ett mycket populärt val på marknaden.

Gå till webshopen